Norsk Sjakkfestival

God deltakelse i festivalen

GM Lars Karlsson også tilbake i Norge. Han vant Det åpne NM i 1979(!) og ble beste svenske som nr. 4 i Rilton Cup i Stockholm 2010/11.

Den første Norsk Sjakkfestival har økende og etterhvert god deltagelse for et debutår, og det er fortsatt mulig å melde seg på til alle turneringer i programmet. Toppturneringen gruppe A i Det åpne NM 2011 har nå 78 deltagere, derav ti stormestere med Sergey Tiviakov (2624) som høyest rangert. GM Lars Karlsson, Sverige har kommet inn i stedet for Carsten Høi, Danmark som måtte melde forfall.

Fagernes Grand Prix fra søndag har foreløpig 46 spillere på startlista, og B- og C-gruppene i Det åpne NM, fra onsdag til søndag, har 45 deltagere. I tillegg er det Barnas Grand Prix på onsdag og Fagernes Påskelynsjakk på kvelden skjærtorsdag. Alle turneringene spilles på festivalhotellet Quality Hotel & Resort Fagernes.

Vi regner med en god del besøk av interesserte fra påskefjellet rundt i Valdres, der skiforholdene i år vil være vesentlig mindre perfekte enn sjakkforholdene på Fagernes. Turneringene er åpne for spillere på alle nivåer, og det samme gjelder sjakktrening, hobbyturnering og ulike foredrag som inngår i programmet.

Comments are closed.